Осветлението придава винаги завършен вид на всяко едно събитие. За всяко парти, концерт или ивент Real Sound Rental предлага концептуални решения, което създава уют и класа, фокусирайки вниманието върху избраните акценти на събитието.

Real Sound Rental разполага с широка гама от компоненти – стационарни, движещи се тела, пултове, компютърно програмируеми системи за управление, съвместими с всякакви видове апаратура.
 
 
Real Sound Rental предлага професионално осветление на:

корпоративни събития:    

  • коктейли
  • конференции
  • фимрени тържества
  • откриване на обекти    

Real Sound Rental предлага професионално осветление Интериорното и сценичното осветление, което  Real Sound Rental  предлага като концептуално решение на клиентите си, прави корпоративното събитие по-изискано и незабравимо за гостите и бизнеспартньорите. Цветните акценти и заливки на залата, както и премереното и съобразено сценично светлинно шоу прави всеки ивент едно наистина незабравимо изживяване.


Концерти:    

  • клубни концерти
  • концерти в зали
  • концерти на открито    

Концертното осветление е 50% от шоуто на всеки артист. Без значение дали концерта е в малък клуб, зала или на открито, светлинното шоу допълва и подчертава сценичната изява на изпълнителя. Работейки по всяко едно шоу  Real Sound Rental  се съобразява напълно с изискванията на клиента и със сценария на концерта. И не на последно място - за да се получи перфектното шоу, лайт инжинерите на  Real Sound Rental  се запознават в основи с музиката и спектакъла на артистите. Техниката за осветление, която  Real Sound Rental  използва, е конфигурирана с възможност да се осъществяват всякакви по големина и локализация концерти - от малки клубни изяви до концерти на големи сцени на открито.