Артисти

Mind Trips

Mind Trips е сформирана през 2001. Стилът на групата е насочен изцяло към Lounge и Chill-Out звученето с елементи на House, Drum N’ Bass и Trip Hop стилове.
През 2006 година, пет години след създаването на проекта Mind Trips, е факт дебютният албум на групата – "Sin" (Грях) издаден от Vitality Music. Албумът носи лежерността на chill-out и lounge звученето характеризиращо стила на групата. Музиката на Mind Trips обещава едно истинско пътуване на съзнанието и удоволствието от качествен български chill-out. Изявите на Mind Trips са предимно в популярни и интериорнно издържани клубове, като: Yalta Club, Black Label, Alcohol Beach и Social Jazz Club.

Виж още

Миленита

Миленита е българска певица и композитор – известна е с това, че е автор на музиката, текстовете и аранжиментите на песните си. Гласът й е нежен и чувствен, а в музиката и има влияния от суинг, джаз, поп, алтернативен рок и латин фолк. Миленита е израснала в Мексико и Испания това е повлияло много на естетиката й, включително и музикалната. Тя прави съвсем искрена, «обичлива» и лека за слушане музика.

Виж още

Белослава

Белослава е една от най-колоритните и харизматични певици на българската музикална сцена. Поради мекия и топъл вокал и стиловата и ориентация към соул и джаз музиката, тя създава неповторимо усещане са ефирност и мекота. Повлияна от артистичната атмосфера в семейството и , от рано сама се ориентира към изкуството и учи и завършва рекламна фотография в Лос Анджелис, а след завръщането си в България завършва Естрадния факултет на Музикалната академия. Зад гърба си тя има два издадени албума и в момента подготвя трети, както и много записани песни с други популярни родни изпълнители като Орлин Павлов, Ъпсурт и Спенс.

Виж още

Tumbaito

Tumbaito е салса формация създадена през Януари, 2007 г. Групата включва 10 музиканта, които за една година се превърнаха в топ латино имената на България: Мартин Ташев - –вокал, тромпет, Долорес Де Ла Каридад - –вокал, Мишо Йосифов - –тромпет, вокал, Милен Петров - –тропмет, Влади Митин - –тропмет, вокал, Вили Стоянов - тромбон, вокал, Милен Кукошаров - пиано, вокал, Мартин Дойкин – бас, Стефан Кожухаров – тимбалес, Калин Вельов - конги, вокал. Репертоарът на TUMBAITO се състои от 70 известни салса хита от 70-те насам, като амбицията на латино формацията е да присъстват все повече авторски творби.

Виж още

Вяра Пантелеева

Вяра Пантелеева Талант, глас, емоция, присъствие... това са само част от качествата, с които тя спечели многобройните си фенове. Вяра участва в първото реалити шоу в България „Star Academy”, печелейки стотици почитатели в цяла България.Участието и там ще остане запомнено с блестящото изпълнение на песента "Камино", с което тя вдига на крака цялата публика в зала 1 на НДК. От 3 години можем да видим Вяра всяка Неделя от 23:15 в предаването по канал 1 "Нощни Птици" с Искра Ангелова.

Виж още

StrringS

Група StrringS е създадена през 2001г. StrringS представят атрактивно, с възможностите на класическите инструменти, известни произведения и авторски композиции. StrringS създават и следват свой собствен стил съчетавайки електроника, рок и етно, като в някои композиции се обръщат към българския фолклор. Музиката им е заредена със страстта на младостта и с неравноделността на кръвта им!

Виж още

Балканджи

Балканджи е българска фолк метъл група. Музиката им e смесица между българска фолклорна музика и хеви метъл. В повечето песни присъстват различни фолклорни инструменти, а ритмите им - неравноделни, в типичните за българската фолклорна музика тактове.

Виж още